Sios61 maakt goede start van het nieuwe seizoen

VELP – Zaterdagmiddag speelde Sios’61 haar eerste veldwedstrijd van het nieuwe seizoen. De tegenstander was Regio uit Vaasen. Sios61 startte het seizoen met 2 B junioren .

In het begin was het duidelijk zoeken voor beide ploegen, men probeerde het wel, echter de keuzes die werden gemaakt waren niet altijd even goed. Toch pakte de thuisclub even de 1-0 voorsprong, een foutje werd afgestraft, waarna Regio snel gelijk maakte.
Toch nam Sios snel weer de voorsprong, maar Regio uit Vaassen scoorde met een afstandsschot de gelijkmaker. Daarna leek de Velpse formatie het heft in handen te nemen, naar Regio kwam steeds terug. Vlak voor de rust scoorde Sios, met een mooie vrije bal, en zette de eerste helft stand op 4-3.

Na de pauze pakte Sios61 het beter aan, men verdedigde scherper, met als resultaat dat er veel kansen gepakt werden en een score van 8-5 opleverde. Regio probeerde nog terug te komen maar Sios bleef sterker in de wedstrijd. Van 10-7 naar een mooie overwinning met 12- 8 op het scorebord.

Al met al een goede start van de veldcompetitie voor Sios61, volgende week spelen zij een uitwedstrijd tegen Oost-Arnhem.