Grote voorjaarsschoonmaak in Velp

Foto: Theo Jansen, rheden.nieuws.nl

VELP – Afgelopen zaterdag was het nationale opschoondag, een reden voor het vaste team in de Doctor van Voorthuijsenstraat een grote voorjaarsschoonmaak te houden.

Het vaste prikteam maakt elke maand de straat en plantsoen schoon, toch zijn er klussen waar men normaal niet aan toe komt. Hiervoor vraagt het vaste team andere buurtbewoners om te komen helpen op de nationale opschoondag, een grote gezamenlijke voorjaarsschoonmaak. Er werd om 10:00 gestart en iedereen was van harte welkom om zo een steentje bij te dragen aan een mooie en schone buurt.

Zo’n 8 vrijwilligers gingen om 10.00 uur aan de slag , het zwerf vuil in de straat en struiken werd opgeruimd, het achterpad schoon gemaakt, en een niet zo’n leuk werkje…, alle hondenpoep op het gazon en elders werd opgeruimd!!.

Toen na flink geklust te hebben en de straat er weer spik en span uit zag, bedankte initiatiefnemer Jan Hop iedereen voor zijn inzet en was er voor iedereen koffie met wat lekkers bij de picknicktafel en de gelegenheid nog gezellig na te praten.

Het was een geslaagde morgen, wat volgend jaar wel weer een vervolg zal krijgen.

Voor vragen en suggesties? Jan Hop Dr. Van Voorthuijsenstraat 76 tel. 06 – 22 37 26 06 / 026-3630386 of mail: [email protected]

Dr. Voorthuijsenstraat 28-3-15   011

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen