Besparingsadvies in de Bibliotheek Dieren

Dieren, 30 maart 2015 – Besparingsadviseurs van SwitchPoint uit Veenendaal geven donderdagochtend 16 april in de Bibliotheek Dieren informatie en advies over het overstappen naar een andere energieleverancier.

Zij vertellen over de energiemarkt, geven algemene besparingstips, beantwoorden vragen en bieden – indien gewenst – een gratis en vrijblijvend besparingsadvies. De bijeenkomst is gratis toegankelijk en duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Zo’n 70% van de Nederlanders is al eens overgestapt van energieleverancier. Ze willen betere voorwaarden, een betere klantenservice, maar vooral: een lagere prijs. Maar hoe maak je een juiste keuze? Waar moet je op letten? En, wanneer loont overstappen?

Omdat sommige mensen moeite hebben met overstappen via de verschillende websites op dit gebied, of bang zijn voor kleine lettertjes en onbekende consequenties, bieden de besparingsadviseurs van SwitchPoint persoonlijke informatie en advies.
SwitchPoint is een relatief jonge organisatie, opgericht in Veenendaal. Via een aantal vestigingen in Nederland adviseren zij over het overstappen van energieleverancier, van internet-, tv-, en telefonie-aanbieder en over duurzame producten en diensten.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst en aanmelden kunt u terecht op www.bibliotheekveluwezoom en bij de Bibliotheek Dieren, tel. 0313-41 54 76.
Als mensen na afloop van de informatiebijeenkomst een persoonlijk besparingsadvies willen krijgen, dan is het aan te raden om (een kopie van) de jaarafrekening van de huidige leverancier mee te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen