Heel het dorp loopt uit voor het paasvuur in Laag-Soeren!

LAAG SOEREN – Iedereen kon afgelopen zaterdagochtend een bijdrage leveren aan het paasvuur door snoeihout te brengen op het terrein aan de Badhuislaan.

Er waren weer veel mensen die hier gehoor aan gaven, wat uit eindelijk zorgde voor een hele grote en hoge brandstapel. De organisatie was weer in handen van de Dorpsvereniging Soerens Belang.

De organisatie ontstak ook om 20.00 uur de brandstapel met behulp van een aantal branders en bijgestaan door een aantal bladblazers om zo het vuur snel op te stoken.

De Laag-Soerense Muziekvereniging Sempre Crescendo die vanaf Restaurant De Harmonie naar de Badhuislaan marcheerde, zorgde voor een muzikale noot bij het paasvuur. Ook was er een tent bij het paasvuur waar koffie, thee, chocomelk of iets fris te verkrijgen was.

Na het paasvuur was er de mogelijkheid gezamenlijk in Café Restaurant De Harmonie een gezellig praatje te maken met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje. Dj Jeox en Paula Goldebeld waren aanwezig om de aanwezigen van goede muziek te voorzien.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Badhuislaan 4-4-15   028

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen