Vader – Zoon Survival Weekend! Geef je op!

DIEREN – Altijd al een keer alleen met je zoon erop uit willen gaan om spannende outdoor activiteiten te ondernemen??

De Bospatrouille organiseert van vrijdagavond 1 mei t/m zaterdagmiddag 2 mei een spannend Survival-weekend voor vaders met hun zonen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar. Tijdens dit evenement gaan vaders samen met hun zoon een superspannend, leuk en leervol weekend tegemoet!

De Bospatrouille 3Jullie gaan samen onder deskundige leiding allerlei spannende survival activiteiten uitvoeren, hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Lopen met kaart en kompas
  • Afdalen
  • Roeien in een rubberboot
  • Koken op een eigen gemaakt fornuis

Gratis dus!
Lijkt het jou leuk om aan outdoor activiteiten deel te nemen maar vind je het een beetje eng om dit alleen te doen? Dan kun je nu een weekend lang samen met je vader kijken of het wat voor je is!
Een unieke kans want meedoen is geheel kosteloos!

De Bospatrouille 4Het enige wat jezelf mee moet nemen is: een slaapzak, (slaap)matje, een bord, bestek en een beker of mok en jezelf aanmelden voor 26 april 2015! (na deze datum is aanmelden niet meer mogelijk)

Ben je nog geen lid en weet je niet zeker of de Bospatrouille wel een geschikte vereniging voor jou is dan is dit een mooie manier om kennis te maken. Voor alle duidelijkheid… dit evenement is voor leden en niet leden! (Dus ook vaders van leden zijn meer dan welkom!)

Mocht je mee willen doen meld je dan aan en stuur een mail naar [email protected] met daarin de vermelding :

  • Aanmelden Vader- Zoon weekend
  • Je naam van jezelf en je zoon
  • Je telefoonnummer

Via de mail krijg je dan aanvullende informatie. Ook voor nadere informatie kun je naar bovenstaand adres een mail sturen! Wij wensen alle deelnemers alvast een super leuk, spannend en gezellig weekend toe!

Kijk ook eens op de website: http://www.bospatrouille.nl/

De Bospatrouille 1

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen