Sios ’61 ongeslagen na moeizame wedstrijd tegen Oost Arnhem

VELP/ARNHEM – Afgelopen zaterdag 2 mei, speelde Sios ‘61 een inhaalwedstrijd tegen Oost Arnhem, geen onbekende voor voor de Velpse formatie.

In het begin van de wedstrijd waren er voor Sios ’61 diverse kansen, maar geen score, de 0-1 was dan ook wel terecht door de grote ervaring van Oost Arnhem. Het ging heel moeizaam, gelukkig stak de verdediging van Sios goed in elkaar en kon Sios na het overnemen van diverse aanvallen van Oost Arnhem leek een gat geslagen met 1-4 maar in de laatste minuten voor rust kwam de tegenstander toch weer terug en was de 3-4 stand een feit bij rust.

Na de rust met aan beide zijden wissels bleef het een spel vol onzuiverheden, Sios ’61 scoorde wel de 3-5 maar Oost Arnhem counterde gelijk terug met de 4-5. De slotfase was spannend, de thuisclub probeerde het wel maar was niet zuiver genoeg in haar schoten. Toen Sios ’61 twee minuten voor tijd de 4-6 maakte was doek gevallen.

Sios ‘61 speelde de wedstrijd uit, door de bal in de aanval rond te laten gaan en de winst was een feit. De ongeslagen status houdt stand, 3 gespeelde wedstrijden en 6 punten, dit betekend de koppositie voor Sios ’61.

De komende 2 wedstrijden zijn thuis met zaterdag 9 mei een wedstegen tegen SEV uit Zelhem.