Geef je op voor de vriendinnendag bij DVOV

Foto: DVOV

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 27 mei 2015 organiseert de Velpse voetbalvereniging DVOV in samenwerking met de KNVB haar eerste officiële Vriendinnendag.

Alle meiden in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar – en natuurlijk ook je vriendinnen – zijn dan van harte welkom om van 16.15 tot 18.15 uur op Sportcomplex De Pinkenberg om mee te doen aan een leuke training.

De Vriendinnen(mid)dag van DVOV is gratis
De training zal bestaan uit diverse voetbalspellen, waaronder het befaamde gatendoek. Onder de professionele en vooral enthousiaste leiding van de KNVB en trainers en leden van DVOV, zullen deze spellen groepsgewijs op het kunstgras van DVOV worden gespeeld.

Vooral veel plezier
Om mee te doen, hoef je niet te kunnen voetballen of lid te zijn van DVOV. Ben je een meisje in de leeftijd tussen 7 en 14 jaar en heb je sportkleding en sport- of voetbalschoenen dan kun je je opgeven. Dit natuurlijk samen met je vriendin(nen), het wordt dan zeker een fantastische middag.

Maak kans een echte KNVB-bal
Dat kan door een mailtje met je naam en leeftijd te sturen naar [email protected].

Uit de aanmeldingen die zich opgegeven hebben via rheden.nieuws.nl verloten we 3 KNVB ballen.

Aan het einde van de Vriendinnendag is er voor iedere deelneemster een Goodie-Bag met een mooie bidon en diverse andere verrassingen.

Op deze bijzondere dag is ook Vito aanwezig, dus mis het niet!
Dus verzamel je vriendinnen bij elkaar, klim in de mail (of vraag je ouders dit te doen) en geef je snel op!

De KNVB ballen worden op de dag zelf uitgereikt aan de winnaressen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen