Examenvrees in de regio

Foto: www.kastanjelaan13.nl

VELP – Op dit moment doen ruim 200.000 leerlingen in Nederland eindexamen in het voortgezet onderwijs. Ook in onze regio. Echt een tijd waar bij velen de zenuwen door de keel gieren, zegt Kevin Jansen. Hij is de organisator achter een groot examenfeest in Velp. ‘Na de zware inspanning moet je wel ontspannen’, zegt Jansen.

Op vrijdag 29 mei wordt in de evenementenlocatie Kastanjelaan13 in Velp een groot examenfeest georganiseerd voor alle leerlingen die eindexamen hebben gedaan en natuurlijk andere belangstellenden. ‘Het is de eerste keer dat in Velp zo iets wordt georganiseerd’ zegt Jansen. In samenwerking met Kastanjelaan 13 wordt op die dag een spetterend einde gevierd van de examenperiode.

‘We zijn ervan overtuigd om samen met Apollo XIV ook voor deze doelgroep een mooi feest aan te bieden’ aldus Stan Bus, bedrijfsleider van Kastanjelaan13. Apollo XIV Events en Kastanjelaan13 hebben een topprogramma in elkaar gezet met de uit de regio bekende DJ’s Mika, Danny Favor en Jazzy Kev. Zij gaan ervoor zorgen dat de spanning overgaat in ontspanning door middel van de beste beats van dit moment.

De avond begint om 21.00 uur en duurt tot 02.00 uur. Als extra service heeft de organisatie ervoor gezorgd dat er gebruik kan worden gemaakt van taxi’s.

Voor meer info kijk op:

Entree is € 5,00 per kaartje en kaarten zijn te bestellen via:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen