Wel Dwars Niet Lazy is “En Route”

Foto: Mick Stomp

DIEREN – Zondag 14 juni vertrokken Gaike en Jefke Gerritsen naar Kaunertal in Oostenrijk om deel te kunnen nemen aan de Handbike Battle op 18 juni. Met zijn speciale ligfiets moet Gaike 1000 meter hoogteverschil overbruggen en een afstand van 20 kilometer. Zijn broer Jefke zal hem als buddy assisteren.

MaartenMasters
In totaal doen er 100 deelnemers van Nederlandse revalidatiecentra aan mee en zullen ze in teams tegen en met elkaar strijden. Gaike en Jefke zijn deelnemer van het team van de MaartenMasters.

Ook moeder en zus kunnen dankzij uw steun mee!
In Dieren en omgeving zijn initiatieven ontplooid om de Dierense deelenemers te steunen. Dankzij het geld dat binnengekomen is konden de deelnamekosten en de reiskosten betaald worden. Ook zullen moeder Ans Sterne en hun zus Lobke met haar kinderen binnenkort afreizen op kosten van de helpers voor “wel dwars niet lazy” om de jongens te kunnen steunen en aan te moedigen.

Donaties zijn nog steeds welkom!
Via NL56SNSB8805524999 tnv J. Gerritsen en A. Stomp kunnen nog steeds donaties overgemaakt worden. Dan kan namelijk de carport naast het huis van Gaike gerealiseerd worden. Die is nodig om zijn fiets te kunnen stallen en te zorgen dat hij zelfstandig van zijn rolstoel op zijn fiets kan komen!

Tot nu toe staat zijn ligfiets in de woonkamer en moet deze een draai maken die Gaike niet alleen kan maken. Ook is de manier waarop hij vanuit zijn rolstoel op de ligfiets moet komen zelfs gevaarlijk voor zijn schouders. Een zogenaamde papegaai zou een fijne hulp zijn. De mensen die hebben aangeboden Wel Dwars Niet Lazy te steunen gaan door en hopen op veel hulp en steun.

Veel succes Wel Dwars Niet Lazy! Gaike en Jefke Gerritsen, meedoen op zich is al een geweldige prestatie!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen