Ook bij rheden.nieuws.nl kan je vacatures plaatsen!

Foto: Publiek Domein

De juiste persoon voor de juiste baan zien te vinden…, vandaag de dag een heel karwei!. Krijg het maar eens voor elkaar, voor het juiste salaris de juiste persoon te pakken zien te krijgen voor de baan die hem/haar op de buik geschreven is.

Wij nodigen alle ondernemers die hier hun vacature willen plaatsen uit! Voor een zeer schappelijk bedrag kan iedere ondernemer trachten bij rheden.nieuws.nl die vacature gevuld te krijgen! We nodigen alle werkzoekenden uit werkgevers uit te nodigen hier hun vacatures te plaatsen en op deze manier hun banen opgevuld te krijgen.

We denken zelf een voorbeeld te kunnen gegeven waarmee wij de juiste persoon voor ons team gaan winnen! Gaat u dat voorbeeld volgen? Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] en bespreek de voorwaarden en lage kosten die het u kost een vacature onder een bijzonder groot aantal mensen onder de aandacht te brengen!

We hebben bijna 200.000 pageviews per maand, verspreiden ook nog als onze berichten via de diverse Social Media kanalen zoals Twitter (1800+), Facebook (4500+), LinkedIn en Google+. Doe er je voordeel mee en zorg ervoor dat u de juiste keuze kunt maken, de juiste man/vrouw voor de juiste job kunt kiezen!

Neem contact op via: [email protected] bespreek de kosten en voorwaarden en plaats je succesvolle vacature op http://rheden.nieuws.nl!

Wees welkom!

Kijk voor een voorbeeld op:
http://rheden.nieuws.nl/vacatures/rheden-nieuws-nl-zoekt-commercieel-medewerker-mv

Kijk op http://rheden.nieuws.nl/vacatures voor meer banen in gemeente Rheden en omgeving!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen