Vrolijke Izzy zoekt Vliegruimte

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP – Izzy is een Agapornis. Op 4 juni is hij als zwerver bij ons binnengekomen. Izzy is gevonden in een tuin. Hij is niet erg handtam en zal op zijn plek zijn in een mooie volière met soortgenoten.

Wie heeft er een plek voor hem want Izzy zit al geruime tijd te wachten.

De Agaporniden of dwergpapegaaien zijn een geslacht van kleine papegaaiachtigen dat voorkomt in Afrika. In het Engels worden dwergpapegaaien ook wel lovebirds genoemd, deze benaming heeft te maken met hun aanhankelijke karakter.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Izzy

Diernummer: 21951

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/izzy/

Lovebird Izzy zoekt:

Heeft u interesse? Geeft u Izzy een tweede kans?
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen