Kunst en ontmoetingen in de Tuin der Verwondering

Foto: Yvon van Wordragen

VELP – Verscholen achter hoge bomen en dichte struiken ligt ‘de Tuin der Verwondering’ op de hoek van de Arnhemsestraatweg en de Rozenhagelaan in Velp. In deze parkachtige tuin worden in het weekend van 11 t/m 13 september meer dan 150 beelden geëxposeerd van brons, keramiek en staal.

Een stoer stalen object midden op het gras en een dansend meisje verstopt achter een struik. In de aangrenzende woning van kunstenares Yvon van Wordragen hangen en staan schilderijen en beelden van tien gerenommeerde kunstenaars.

Tuin der Verwondering‘Alweer voor de 5e keer organiseren wij deze kunstexpositie’, zegt Yvon van Wordragen. ‘Het zijn altijd drukke, gezellige dagen. Iedereen is welkom om te komen kijken en de meeste kunstenaars zijn zelf aanwezig om uitleg te geven over hun werk.”

Yvon van Wordragen is in Velp vooral bekend vanwege het beeld ‘Het Ondergedoken Kind’ bij het Monument voor Moedige Mensen, dat in het plantsoen van Nieuw-Schoonoord (v/h Avondzon) staat en op 16 april 2015 werd onthuld.

De ‘Tuin der Verwondering’ is vrij toegankelijk aan de Rozenhagelaan 2 op vrijdag 11 september van 14-20 uur en zaterdag en zondag 12 en 13 september van 10 – 17 uur.

Kijk voor meer informatie op:

Tuin der Verwondering

Tuin der Verwondering

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen