De Kofferbend op de Zomermarkt Stenfert

Foto: Chantal van den Broek

DIEREN – Ken je ze al? Of heb je ze gemist tijdens hun optreden op de Wilspa in Spankeren? De Kofferbend is er bij op de Zomermarkt Stenfert op 19 september.

Zij laten via hun naam met een knipoog al weten wat voor een band ze zijn; een coverband. En dat betekent alle soorten muziek. Er zit dus voor iedereen wat bij

De band bestaat uit Sander (toetsen, zang en bandleider), Wido (gitaar), Nico (bas), Willie (drums), Letske (zang) en Susanne (zang).
Een greep uit de nummers die ze op 19 september zullen spelen; Valerie van Amy Winehouse, Happy van Jo Harman, Son of a preacherman van Dusty Springfield, Take me to the River van Al Green, Tell me about it van Joss Stone, How deep is your love van de Beegees, Calm after the Storm van Common Linnets, Ain’t no mountain high enough van Edsillia Rombley, Black Horse and a Cherry Tree van KT Tunstall, Fragile van Sting, Shacles van Mary Mary, Sing van Ed Sheeran, Treasure van Bruno Mars, Built to last van Melee en nog veel meer mooie nummers.

Komt dat zien maar vooral beluisteren. Vanaf 11.00 tot 16.00 zullen zij hun muzikaliteit laten gelden in de muziektent op de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren.

(Foto’s: Chantal van den Broek)

Kofferbend2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen