Ontbijttas-plus in Wereldwinkel Velp

Foto: Wereldwinkel Velp

VELP – Wat zullen we ontbijten? Wie in de Fairtrade week een bezoek brengt aan de Wereldwinkel Velp hoeft zich daarover niet het hoofd te breken.

In de winkel is vanaf 24 oktober een speciale ontbijttas te verkrijgen. Deze speciale, stevige en handige juten tas is gevuld met vijf (h)eerlijke ontbijtproducten. Als extra – de plus – zit er in deze tas een verrassingscadeau in de vorm van een non food ontbijtproduct. De tas is in alle opzichten een heerlijke traktatie voor jezelf. Of als cadeau voor een ander.

De jaarlijkse Fairtrade week begint op 24 oktober. Behalve in de Wereldwinkel wordt in deze week het belang van eerlijke handel in veel supermarkten, bedrijven en gemeenten onder de aandacht gebracht.

Inhoud ontbijttas-plus
De fraaie juten boodschappentas wordt gemaakt in India. Daarin zitten de volgende producten voor het ontbijt: hagelslag, jam, pasta, een choco-stick en een pak sap. Stuk voor stuk producten die gemaakt zijn volgens de principes van de eerlijke handel. Met aandacht voor mens en milieu. De verkoopprijs van de tas met inhoud is €15,–.

Om te benadrukken dat er naast eerlijke eetbare producten ook eerlijke non food cadeautjes zijn stopt Wereldwinkel Velp die als extraatje in elke tas. Gratis en alleen tijdens de Fairtrade week.

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans om een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in meer dan 200 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen