Komende maandag komt Hans Spekman bij PVDA Rheden/Rozendaal op bezoek

Foto: PVDA Rheden

VELP – Maandag 9 november brengt Hans Spekman een bezoek aan PVDA Rheden/Rozendaal. Tevens is er een korte ledenvergadering en worden er jubilarissen in het zonnetje gezet. Buurthuis de Poort – Heeckerensstraat 201 in Velp, aanvang 20.00 uur. Voorafgaand aan deze bijeenkomst om 19.30 uur een korte ledenvergadering vanaf 19:00 uur inloop met koffie en thee.

Waarnemend voorzitter, Joppe de Ruiter:
Hij komt niet zomaar. Het gaat niet goed met de PvdA en we mopperen wat af. Maar is de boodschap van eerlijk delen en solidariteit niet nog steeds springlevend? Heeft de PvdA niet nog steeds een belangrijke rol in deze samenleving. Tuurlijk, je kan bij de SP terecht, maar levert onderhandelen met de VVD niet meer op voor de zwaksten dan te hameren op het feit wat er allemaal niet deugt? Kiezen we voor het halfvolle glas, of liever het lege.

Hoe kunnen we elkaar nog inspireren? Hoe kunnen we de werklozen, de ouderen, de jongeren, de chronisch zieken en al die anderen duidelijk maken dat solidariteit niet ouderwets is, dat fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden wel degelijk nog van deze tijd zijn, dat zorgen voor een betaalbaar huis een taak is van onze samenleving.

Kortom, hoe kunnen we de PvdA weer bloed door de aderen jagen en kleur op de wangen geven.
Daar gaat het over. Daar wil de voorzitter met PvdA’ers en ieder die de gedachte van eerlijk delen een warm hart toedraagt, over in gesprek.

De PvdA leeft nog. En de rest van de wereld mag dat ons horen.

Agenda:

  • 19.30 uur ledenvergadering:
  • Opening en vaststelling agenda
  • Bestuursverkiezing
  • Werkplan en begroting 2016
  • W.v.t.t.k. en rondvraag

Om 20.00 uur:

  • Opening en introductie van deze avond door nieuwe voorzitter
  • Huldiging jubilarissen 2015 door Hans Spekman
  • Uw vragen en ideeën over de toekomst van de PvdA. In gesprek met Hans ter motivatie en inspiratie van de afdeling.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen