Najaarsconcert Harmonie Unisono Velp bij Studio26

VELP – Harmonieorkest Unisono Velp gaf zaterdag 28 november een najaarsconcert in theaterzaal Studio 26 aan de Larensteinselaan in Velp.

Het opleidingsorkest wat begin dit jaar is opgestart middels repeteert inmiddels ook in orkestvorm mee onder leiding van Harry Wijkamp. Het malletkorps speelde helaas deze avond voor het laatst en houdt op te bestaan, door terug lopende ledenaantal en het niet kunnen vinden van nieuwe aanwas, is besloten om er mee te stoppen.

De muzikale avond begon om 20.00 uur en werd om 22,30 uur afgesloten maar niet voordat de voorzitter Bart Schellevis de dirigent Harry Weijkamp middels een bos bloemen bedankte voor zijn bijdrage voor deze bijzondere muzikale avond. Natuurlijk werd Henri Rijken dirigent van het Malletkorps hartelijk bedankt voor zijn grote inzet de afgelopen 12 jaar en er werd met weemoed afscheid van hem genomen, ook hij kreeg een mooie bos bloemen als dank.

Het concert vond dit jaar plaats in de splinternieuwe theaterzaal van Studio26, op een unieke locatie op landgoed Larenstein in Velp. De entree was gratis.

Tijdens het concert traden zowel het Harmonieorkest en het opleidingsorkest en ook nog het malletkorps op. Zij brachten deze avond een afwisselend repertoire ten gehore. Het harmonieorkest onder leiding van dirigent Harry Weijkamp speelde onder andere stukken van : Jupiter Hymne – G. Holst/de Meij, The legend of the Amber Room – M. Geisler en Arsenal – J. vaan der Roost.

Het opleidingsorkest speelde Three cool dances – P. Millstone en Let’s do it again part 1, 5, 6, 9 van I. Kouwehoven. Het Malletkorps onderleiding van Henri Rijken speelde onder andere: El Choclo – A. Villoldo/ M. Pijnenburg, Bongo Song – Safri Duo/ E Houben en samen met het blazersensemble stukken van YellowRiver – J. Christie/ H. Rijken en Late in The Evening – P Simon / H Rijken.

Het orkest zoekt nog mensen die een instrument willen leren/ bespelen neem hiervoor contact op met tel : 026-3112092 of Email [email protected] Kijk voor meer informatie over Harmonie Unisono Velp op www.unisono-velp.info

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Larensteinselaan  28-11-15   026

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen