Groot succes Weihnachtsmarkt in Laag-Soeren bij Café de Harmonie

LAAG-SOEREN – Er waren maar liefst 30 kramen opgesteld voor deze Weihnachtsmarkt bemand door vele plaatselijke ondernemers zoals de bakker, de kaasboer, een wijnverkoper, en een poelier.

Ook een oliebollenkraam, heerlijke hamburgers, braadworsten en glühwijn ontbraken niet. Natuurlijk was er een ruim aanbod van kerstkleding, leuke hebbedingen en allerlei andere snuisterijen. Ook waren kerstbomen en kerststukken te koop. Er was muziek van de jachthoornblazers La Forêt en het Shantykoor de IJsselboei uit Brummen.

Kinderen konden op de foto met de Kerstman bij de arrenslee, en theatergezelschap Troep vertelde een kerstverhaal over Nijntje. Polysport was aanwezig met een baan waar men kon langlaufen. Om 18.00 uur was er het traditionele Kerstschieten georganiseerd door SCS.

Vanwege het 125 jarig jubilueum had muziekvereniging Sempre Crescendo samen met het traditionele plaatsen van de kerstboom bij ’t Sprengenhus en het Kerstschieten van SCS, de Weihnachtsmarkt georganiseerd wat volgens voorzitter Harrie Nieuwland van Sempre Crescendo een groot succes is , wat blijk uit de vele bezoekers deze avond, ondanks het regenachtige weer.

Met dank aan alle mede werkers voor al het werk en inzet van dit grandioos feest.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie op: http://www.semprecrescendo1890.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen