FashionWeek, ook een beetje in Velp

Foto: Van Blokland Mode

VELP – Op 8 januari is de FashionWeek 2016 officieel van start gegaan. Het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam staat tien dagen lang in het teken van mode en collecties van zowel grote als kleine designers.

Hoewel de klanten bij Van Blokland Mode aan de Hoofdstraat in Velp niet zoveel met de Fasionweek hebben. En rond de maand maart voornamelijk nieuwe kleding aanschaffen en de jaarlijkse modeshow volgen in de modezaak, is Van Blokland Mode wel degelijk up to date in de Fashionweek.

Van Blokland Mode in Velp is al sinds jaren een begrip in het centrum van Velp.
In juli 2011 heeft Jacquelien de Geest de gelegenheid gekregen om deze prachtige modezaak over te nemen. Zij werkte er al enkele jaren met veel plezier. Het verschil nu is dat zij van het begin (inkoop) tot het eind (verkoop) met de collectie bezig is.

“En hoe leuk is het als de klant blij de deur uitgaat met haar nieuwe aankopen”.
‘Wij zijn een bedrijf voor moeder, dochter en zelfs voor de jeans de kleindochter, wederom prachtige kleuren voor het voorjaar. Tevens zijn wij sterk in een goed passende pantalon met merken als Gardeur, Anna Montana, en niet te vergeten NYDJeans die wij sinds 2015 ook in onze winkel verkopen.

Mode is een beleving, kleding moet je voelen, passen en het eerlijke en juiste advies is van groot belang. Kleuren zijn bepalend, wij geven het juiste advies van kleur en pasvorm. De klant is en blijft ons visitekaartje.
De mode in onze winkel is moderner geworden met de merken Apanage, HV polo, Rabe met een sportieve lijn, Basler wat klassieker maar goed te combineren met een sportieve look om een andere uitstraling te krijgen. Een Shawl van Laine Bonnet maakt het geheel mooi af”, aldus eigenaresse Jacquelien de Geest.

Meer informatie? Ga naar http://www.vanbloklandmode.nl/, u kunt Van Blokland mode ook volgen via Facebook op: https://www.facebook.com/bloklandmode

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen