Tour de Fair 2014 door Dieren

DIEREN – Zaterdag 10 mei was er in het kader van de World Fair Trade Day een fietstocht langs alle wereldwinkels in onze regio.

Redelijk nat waren ze aangekomen, de ongeveer 12 fietsers die meededen aan de promotie fietstocht langs de Wereldwinkels in de regio, maar in de wereldwinkel in Dieren konden ze wat bijkomen en opdrogen en ondertussen genietend van een lunch, gewoon in de winkel tussen en bij het winkelend publiek.. 
Goede zin
Desgevraagd zei men dat de stemming er goed in zat en men niet bang was van een beetje regen. 
zv4kk2x8iof4mycyjx02fbpvs
Estafette
Er werd gefietst in estafette vorm, anders zou het ook wel een heel lange fietsdag worden met aardig wat kilometers. De start was om 10:00 in Velp en vervolgens was er een stop in de plaatsen Rheden, Doesburg, Dieren, Brummen, Eerbeek en tenslotte de finish om 16:00  in Beekbergen. 
Zo gingen medewerkers en andere belangstellenden vanuit hun woonplaats of vestiging van de wereldwinkel mee naar de volgende plaats en daarna ging men meestal weer huiswaarts. In de bezochte plaatsen werd er nog gefolderd, op deze folder werd een waardebon aangeboden die recht gaf op een leuk attentie.
Vandaag had de wereldwinkel promotie-fiets de taak aandacht te trekken. In leuke, frisse kleuren versierd met ballonnen en vlaggen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
lr8a76554ncrvtvnwu0ehk5bc
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen