Etalagewedstrijd in centrum Velp

Foto: Magazinni

VELP – Diverse ondernemers in het centrum van Velp versieren hun etalage Giro roze, met attributen; zoals bijvoorbeeld fietsen, vlaggen en ballonnen. Natuurlijk mag iedere winkel daar haar eigen draai aan geven door gebruik van roze kleding, gebak of toiletartikelen.

Het winkelend publiek mag de mooiste etalage zelf uitkiezen. Als prijs worden er twee roze taarten uitgereikt door Banketbakkerij Teunissen aan de hoofdstraat, één voor de gekozen ondernemer en de andere uit een verloting onder het reagerende winkelende publiek.

Wie heeft de mooiste Giro-etalage vanaf 28 april tot 8 mei

Stuur uw voorkeur naar mailadres [email protected] onder vermelding van de bedrijfsnaam met de mooiste etalage en uw eigen naam en woonplaats. De winnaar/winnares van de taart ontvangt een persoonlijke mail. Stemmen kan van 28 april tot 8 mei.

Rheden.nieuws.nl zal regelmatig een voorbeeld etalage tonen op haar facebookpagina https://www.facebook.com/NieuwsuitRheden/ uiteraard mag u hier ook foto’s van etalage’s op de tijdlijn posten.

Meer Giro activiteiten? Lees dan: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/76311/ook-velp-organiseert-activiteiten-rond-de-giro/ en like: https://www.facebook.com/GiroRheden/

etalagewedstrijd

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen