Samen eten tijdens het Velpsch Maal

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – In de maanden mei en juni wordt er weer een Velpsch Maal georganiseerd in Buurthuis de Poort. Schuift u ook (weer) gezellig aan?

Samen heerlijk eten, contact met elkaar, jong en oud iedereen is welkom. Samen eten is immers altijd gezelliger en lekkerder dan alleen eten.

De maaltijden worden gemaakt door vrijwilligers uit Velp-Zuid voor alle bewoners van Velp en omgeving. Een prachtig en heerlijk initiatief dat al lange tijd een succes is.

Woensdag 11 mei kunt u om 17.00 uur genieten van een heldere runderbouillon als voorafje en een overheerlijke Pilav als hoofdgerecht.

Woensdag 8 juni om 17.00 uur is het weer mogelijk om mee te genieten van een Indonesische maaltijd in buffetvorm met een verse fruitsalade als nagerecht.

De prijs is €4,50 per persoon en voor een gezin (vier personen) betaalt u slechts €12,50. Heeft u speciale wensen (allergie of dieet) geeft u dat dan even door bij uw aanmelding.

Als u wilt aanschuiven, kunt u bij Marten Zweers, beheerder van de Poort, inschrijven en betalen in het buurthuis. Voor de maaltijd in mei uiterlijk tot maandag 9 mei 17.00 uur en voor de maaltijd in juni kunt u uiterlijk tot maandag 6 juni 17 uur.

Wat: Velpsch Maal
Wanneer: 11 mei en 8 juni 2016 17.00 uur
Waar: Buurthuis de Poort – Heeckerensstraat 201 Velp

Velpsch maal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen