ICCCR2016 krijgt officieel tintje op Kasteel Middachten

Foto: rheden.nieuws.nl

DE STEEG – Woensdag 25 mei aanstaande om 17:00 uur ondertekenen Kasteel Middachten, in de persoon van Graaf Zu Ortenburg, en het bestuur van de stichting ICCCR2016 in het bijzijn van B&W van de Gemeente Rheden de officiële overeenkomst voor de 16de Citroën World Meeting.

Van 11 t/m 14 augustus 2016 zal Landgoed Middachten in de Gelderse gemeente Rheden het schitterende decor vormen voor de International Citroën Car Club Rally, de ICCCR2016.

ICCCR2016Citroën World Meeting
De ICCCR is een vierjaarlijks internationaal Citroën evenement. De Citroën World Meeting, zoals het ook vaak wordt genoemd, heeft als doel zoveel mogelijk Citroëns, klassiek en modern, op een plaats bij elkaar te brengen en daarmee een zo breed mogelijk publiek te trekken. De ICCCR is daardoor de ontmoetingsplek voor Citroënliefhebbers en -clubs uit de hele wereld.

Grootser dan ooit
Dat de meer dan dertig Nederlandse Citroënclubs het evenement dit jaar voor de derde keer mogen organiseren is een grote eer en reden om het ditmaal grootser aan te pakken dan ooit. De locatie, de faciliteiten en het enthousiasme van Landgoed Middachten passen uitstekend bij dit veelbelovende streven.

De omvang van een evenement als dit is niet te onderschatten: Ruim 5.000 auto’s en meer dan 10.000 personen verwacht de organisatie te ontvangen op het landgoed van Kasteel Middachten in De Steeg.

ICCCR2016Goed bereikbaar
Een bijzondere locatie met veel sfeer in een van de mooiste delen van Nederland. Net ten noorden van Arnhem is het centraal gelegen en goed bereikbaar voor zowel binnen- als buitenlandse bezoekers.

Uniek
Het landgoed Middachten is uniek in Nederland en bestaat niet alleen uit een kasteel met park en tuinen, maar ook uit bossen, boerderijen en agrarische gronden. De tuin en landerijen rondom het kasteel zullen worden omgetoverd tot een fantastisch evenemententerrein en drie fraai gelegen campings.

ICCCR2016Officieel
Een organisatie als deze vergt veel inzet en goede, eenduidige afspraken. Om de goede verstandhouding tussen de organisatie en Kasteel Middachten extra te benadrukken krijgt het geheel nu een officieel tintje. Graaf Zu Ortenburg zelf zal in het bijzijn van zijn rentmeester de officiële overeenkomst ondertekenen in de fraaie bibliotheek van het kasteel. Het geheel zal uiteraard aangekleed worden met diverse klassieke Citroëns.

Voorproefje
Voornamelijk utilitaire Citroëns, die even nuttig als klassiek zijn en een schitterende brug vormen naar de historische waarde van een werkend landgoed zoals Kasteel Middachten. Zo vormen zij samen vast een heel klein voorproefje van wat de ICCCR2016 en Kasteel Middachten in augustus samen te bieden hebben.

ICCCR2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen