Madierodam in Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – De laatste week van de zomervakantie, van maandag 29 augustus tot vrijdag 2 september, is het weer zo ver, de leukste week van Dieren, Madierodam, de huttenbouwweek!

In deze week wordt er hutten gebouwd, geknutseld, spelletjes gedaan, workshops gegeven, is er een sportdag en nog veel meer!
Madierodam staat dit jaar in het teken van de wonderbaarlijke wereld van het circus! Met leuke activiteiten voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 uit Dieren.

Op de volgende dag kan men zich inschrijven bij de Oase, Ericaplein 1 in Dieren:
Woensdagavond 8 juni van 19:00 – 21:30 uur
Tevens is er een tweede mogelijkheid tijdens de jaarmarkt op zaterdag 2 juli.

De kosten voor deze week bedragen €17,50 voor de maxi’s, vanaf groep 3, en zij zijn dan welkom vanaf 8:30 tot 16:00 uur, en op de vrijdagmiddag tot 13:00.

Voor de kinderen uit groep 7 & 8 bestaat er de mogelijkheid om donderdagnacht in hun zelf gemaakte hut te komen slapen, indien de weersomstandigheden het toelaten. Zij gaan dan om 16:00 uur naar huis en de de organisatie ziet ze graag na het avondeten tussen 18:30 en 19:00 weer terug op het terrein.

De mini’s, groep 1 & 2, zijn welkom van 08:30 tot 13:00 uur, en hiervoor bedraagt het inschrijfgeld €12,50.
Tijdens het inschrijven wordt u gevraagd om het inschrijfgeld direct contant te voldoen.

Bent u in het bezit van een ‘Gelrepas’? Dan ontvangt u 50% korting!

Om dit alles in goede banen te laten verlopen vragen zij ouders om per ingeschreven kind minimaal 1 dag in het weekend, voor of na, of tijdens de Madierodamweek te komen helpen.

Op de vrijdagavond wordt deze prachtige week afgesloten met een gezellige feestavond waarop ook alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden welkom zijn.Madierodam

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen