Zomerfestival Echo van de Tijd

Foto: Echo van de Tijd

DE STEEG/REGIO – Laat je verrassen door kunst en Tijd! Op 9 en 10 juli vindt het gratis zomerfestival Echo van de Tijd van Gelders Arcadië plaats. Flaneer over landgoederen en waan je in het verleden… of in het heden?

Op diverse historische plekken en landgoederen wordt de verbinding gelegd tussen verhalen, erfgoed en kunst? Wat is de echo van de tijd? Kunstenaars, theatermakers, musici en dichters zijn met die vraag aan de slag gegaan. Als bezoeker en wandelaar word je geconfronteerd met verrassende interpretaties van de Echo van de Tijd.

Deelnemende landgoederen met wandelroutes zijn De Hemelse Berg in Oosterbeek, Landgoed Mariëndaal in Arnhem en Landgoed Middachten in De Steeg.

Tijdens de wandeling worden bezoekers geconfronteerd met kunstenaars, dansers, muziek, installaties en gedichten die oude tijden doen herleven: de echo van de tijd! Bezoek bijzondere plekken achter hekken die normaal gesproken gesloten blijven.

In Wageningen vinden activiteiten plaats op een voormalig landgoed op de Wageningse berg, bij ’t Venster en bij de restanten van het kasteel in de binnenstad.

Echo van de Tijd is een gratis evenement en gratis te bezoeken. Het programma is rond en staat op de website. Enkele onderdelen zijn enkel met een ticket toegankelijk, dit wordt duidelijk op de site en ter plaatse aangegeven.

Kijk voor gedetailleerde informatie op de website www.geldersarcadie.nl/echovandetijd.

Volg Echo van de Tijd op Facebook: en op Twitter: @geldersarcadie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen