Wijkvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging DVOV

Foto: http://www.dvov.nl/

Velp – Voetbalvereniging DVOV organiseert op vrijdagavond 2 september 2016 voor de derde keer op rij het wijkvoetbaltoernooi voor teams uit de wijken van Velp en Rozendaal. Uit alle wijken zijn deelnemende teams.

Na het succes van de eerste twee Wijkvoetbaltoernooien kon een derde keer niet uitblijven. Het animo is onverminderd groot

Dit jaar dus voor de derde keer. Er doen inmiddels 16 teams mee. Dat betekent dat er rond de 200 sporters actief zullen zijn. De organisatie is in volle gang. Scheidsrechters, barbezetting, wedstrijdsecretariaat en een toernooicommissie gaan alles in goede banen leiden.

DVOV heeft Velp en Rozendaal ingedeeld in 8 wijken. Het gaat om de volgende wijken: Beekhuizen/Alteveer, Brandtplein/Overbeek, Kerkallee, Oud Zuid, Rozendaal, Daalhuizen, Overhagen en de Vogelwijk.

Het toernooi wordt gespeeld op de voetbalvelden van voetbalvereniging DVOV op de Pinkenberg in Velp. Dit jaar wordt er gespeeld in 4 poules en in teams van 7 tegen 7 spelers. De minimum leeftijd is 18 jaar. Om 19.00 uur is de aftrap en om 21.30 uur wordt de Finale gespeeld. Kom gerust even kijken en moedig je eigen wijk aan!

De gemeenten Rheden en Rozendaal hebben enthousiast gereageerd en ondersteunen dit initiatief, omdat het prima past in het gevoerde beleid. Wijkgericht sport- en bewegingsaanbod ziet de gemeente als effectief middel om zoveel mogelijk inwoners actief te laten zijn. Beide hebben een kleine sponsoring ter beschikking gesteld. DVOV is al jaren partner van de gemeente op gebied van sociale activiteiten. Ook het schoolvoetbaltoernooi is al jaren bij DVOV in goede handen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen