Meespeeltheater Sneeuwwitje op De Pinkenberg

Foto: Sneeuwwitje Riqq

VELP – Er zijn al diverse prachtige voorstellingen voorbij gekomen op De Pinkenberg, woensdag 31 augustus al weer de laatste van dit seizoen. En een bijzondere: de kinderen spelen de hoofdrol en de ouders zijn het publiek in de voorstelling Sneeuwwitje van het Glim-Lach-Paleis.

Zorg dat je er om 14.00 uur bent en doe mee!

Het Glim-Lach-Paleis heeft een ruime ervaring met acteren voor kinderen en mag zeker deskundige genoemd worden op het gebied van het mee-speel-theater. Geen enkele voorstelling is hetzelfde want uiteindelijk spelen de kinderen de hoofdrol. Voor Muriel en Nicole elke keer weer een uitdaging maar altijd een groot genot. Voor de kinderen veel spelplezier en voor de trotse ouders top entertainment.

Kaartverkoop
Iedereen is van harte welkom op woensdag 31 augustus om 14.00 uur in de Pinkenberg in Velp. Een kaartje kost 6 euro in de voorverkoop via www.riqq-rheden.nl en 7 euro aan de kassa.

Regen of storm?
De voorstelling gaat zeker door! Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Sporthal de Hangmat, IJsselsingel 7, Rheden. Informatie hierover op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur op tel. nummer: 026-3641912. Het is goed om bij twijfel altijd even te bellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen