Spankeren kan nog spullen gebruiken voor de Kerkenmarkt

Foto: Berry Eskes

De Protestante kerk Spankeren, Laag Soeren en Dieren Noord-Oost wil graag uw bruikbare spullen hebben voor de Kerkenmarkt op 17 september.

Deze gezellige markt is een belangrijk evenement voor de kerk. Met de opbrengst van de markt wordt dit jaar het plaatselijk kerkelijk werk gesteund.

Een belangrijk onderdeel van de Kerkenmarkt is de (gezellige) rommelmarkt waarvoor weer veel spullen benodigd zijn. De spullen moeten wel van een bruikbare en verkoopbare kwaliteit zijn.

Grote meubels, bedden, beeldbuistelevisies, computer beeldbuismonitoren etc. kunnen helaas niet worden geaccepteerd.

De allerlaatste mogelijkheid om uw bruikbare spullen in te kunnen leveren is op zaterdag 3 september tussen 10 uur en 12 uur. U kunt uw spullen inleveren bij de familie Geerligs aan de Kerkweg 25 te Spankeren of bij de Kerk in Laag Soeren.

Wilt u meehelpen met de Kerkenmarkt? Ook dat kan! De Kerkenmarkt commissie hoort graag van u.

Voor informatie over de inzameling kunt u contact opnemen met Casper Eikelenboom, tel. (0313) 42 73 81 (na 20.00 uur) of via email [email protected].

De Kerkenmarkt is ook actief op Facebook! Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Kerkenmarkt, ‘Like’ dan de Facebook pagina: http://www.facebook.com/kerkenmarkt2016 of kijk op internet: http://spankeren.protestantsekerk.net

Inzameling Kerkenmarkt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen