It’s 4 Hair! Dé kapsalon van Rheden en omstreken

Foto: It's 4 Hair

RHEDEN – Ik wil me graag even voor stellen, mijn naam is Nitsa Gieling. Ik heb al ruime tijd ervaring in het kappersvak en wil nu mijn droom waar gaan maken en met It’s 4 Hair mijn eigen zaak gaan runnen.

Samen met mijn gemotiveerde collega’s Fransie en Carmen willen wij voor uw klaar staan, advies geven, knippen, u een permanentje geven, watergolven uw haar mooi opsteken, wenkbrauwen epileren, uw baard trimmen en verder in alles op kappersgebied adviseren en samen met uw goedkeuring uitvoeren.

Het haar van mensen mooi maken en een leuk gesprek voeren met de mensen motiveert ons in ons werk. We halen er voldoening uit als mensen tevreden de deur uit gaan en blij zijn met hun haar of vinden dat ze er mooi uitzien.

Wij zijn enthousiast en willen u graag adviseren en helpen, wij helpen graag iedereen en alle leeftijden, zowel heren als dames en kinderen.

Voor al uw vragen, advies en een mooi kapsel kunt u bij It’s 4 Hair terecht!

Ga naar http://www.its4hair.nl of like ons of facebook http://www.facebook.nl/its4hair en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Of bel ons op dit telefoonnummer: 026-4954566. Tot ziens bij It’s 4 Hair! It’s 4 Hair is een kapperszaak die gevestigd is aan de Groenestraat 66a in Rheden.

It's 4 Hair

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen