Clubkampioenschap en spectaculaire veiling bij TV Beekhuizen

Foto: www.tvbeekhuizen.nl

VELP – Na afloop van de finales van de clubkampioenschappen op zondag 2 oktober, wordt de rolstoellift bij Tennisvereniging Beekhuizen in gebruik genomen.

Wethouder Constans Pos zal aan het eind van de middag deze feestelijke handeling verrichten en daarmee is de tennishal ook voor deze doelgroep heel goed bereikbaar en te gebruiken.

Ether Vergeer FoudationEsther Vergeer Foundation

Direct hierna zal de jaarlijkse veiling starten, waarvan de opbrengst, traditiegetrouw, ten goede komt aan het goede doel. Dit jaar is de Esther Vergeer Foundation de gelukkige. Deze Stichting zet zich in om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking te laten sporten en ze zo zelfstandiger en sterker te maken.

Ether Vergeer FoudationRolstoeltraining

In het voorjaar heeft Esther Vergeer op Beekhuizen al een training gegeven aan een aantal kinderen in een rolstoel. En dat was meteen het startsein van het rolstoeltennis project bij de tennisvereniging.

Spectaculaire veiling

Ieder jaar zijn er prachtige veiling-items, maar dit jaar is de lijst wel heel lang en spectaculair. Wat te denken bijvoorbeeld van een privé tennisclinic voor 1-6 personen op de tennisbaan in de tuin van Jacco Eltingh, met borrel na afloop. Of een wijnproeverij voor 15 personen. Of een door Rafaël Nadal gesigneerd tennisracket.

Overnachting Buitenplaats Beekhuizen

Natuurlijk is een overnachting in een luxe Pod op Buitenplaats Beekhuizen ook lang niet gek. En zo zijn er nog heel veel meer prachtige aanbiedingen, die allemaal zijn te vinden op de website http://www.tvbeekhuizen.nl.

Het loopt op rolletjes

Aanleiding voor deze wel heel uitgebreide veiling is een wedstrijd die is georganiseerd ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van verzekeraar NH1816. Beekhuizen heeft met haar rolstoelproject ‘Het loopt op rolletjes’ de hoofdprijs van de goede doelen actie gewonnen.

Verdubbeling

En daarom wordt de opbrengst van de veiling voor het goede doel verdubbeld terwijl de club zelf de opbrengst van de veiling ook nog krijgt. Extra redenen om een recordopbrengst bij elkaar te brengen!

De finales worden gespeeld vanaf 9:00 uur en de veiling start rond een uur of 17:00 in de middag. De toegang is gratis en ook niet-leden kunnen meebieden bij de veiling.

Kijk voor meer informatie over TV Beekhuizen op: http://www.tvbeekhuizen.nl/

Ether Vergeer Foudation

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen