Schietpartij met dodelijke afloop, Arnhemmer overleden

Foto: Politie.nl

ARNHEM – De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar aanleiding van de schietpartij afgelopen nacht in de Thaliastraat in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Een 26-jarige inwoner van Arnhem kwam daarbij om het leven.

Wat er zich die nacht tussen 3.00 en 03.30 uur heeft afgespeeld is nog niet duidelijk en wordt nader onderzocht. Getuigen worden verzocht zich bij de politie te melden.

Onderzoek

De politie heeft de plaats waar geschoten is afgezet en doet uitgebreid onderzoek. Ook zijn en worden getuigen gehoord. De twee verdachten die vannacht kort na het incident zijn aangehouden komen eveneens uit Arnhem en zijn 35 en 36 jaar oud.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben of andere informatie hebben die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Eerdere berichtgeving van de politie zegt het volgende:

Twee agenten controleren ’s avonds op eventuele woninginbraak, de politie ging na de melding direct ter plaatse en trof op straat een gewonde man aan. Twee mannen die zich daar ophielden werden aangehouden en meegenomen naar het bureau. Zij zullen worden gehoord over hun eventuele betrokkenheid.

Bent u getuige? Heeft u iets gezien? Weet u meer? Laat het de politie weten, dit kan ook via het Tipformulier.

 

Schietpartij in Arnhem

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen