4Noppes tijdelijk gesloten

Foto: 4Noppes

DIEREN – Weggeefwinkel 4NOPPES is tijdelijk, wegens omstandigheden, gesloten van zaterdag 1 oktober tot en met zaterdag 15 oktober.

Sandra van den Hoek schrijft er het volgende over;

Niet schrikken hoor, er is niets ernstigs aan de hand. Het is een klein maar zeer hardwerkend en enthousiast team vrijwilligers. De afgelopen tijd hebben zij elke zaterdag een evenement gehad. Ze hebben ontzettend veel spullen gekregen. Ze zijn moe!! En niet een beetje moe maar echt heel erg moe.

En om met enthousiasme en dezelfde inzet door te kunnen gaan, hebben ze gewoon even vakantie nodig. Meestal proberen zij dit netjes van te voren aan te geven, maar nu hadden ze ineens veel te weinig bezetting voor de komende weken.

Zij hopen dat hun klanten hier begrip voor hebben en ze vinden het vervelend als u voor een dichte deur komt. Kom gauw terug, dan zijn zij allemaal weer uitgerust en fit en blij.

Het mag duidelijk zijn: zij zoeken nieuwe vrijwilligers!! Elk uurtje is welkom dus vindt u het leuk en steunt u hen, neem even contact op! Dank voor uw begrip en tot gauw!

[email protected] | 06 509 68 456

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen