Voor bankzaken en gemeentezaken kan je straks terecht in één kantoor

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op vrijdag 7 oktober om 15.30 uur openen Jan Ummenthum, directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken en burgemeester Petra van Wingerden samen het nieuwe gezamenlijke kantoor aan de Overtuin 6 in Velp.

Nieuwe locatie Servicecentrum Velp

Vanaf eind juli heeft Rabobank Arnhem en Omstreken al (opnieuw) haar intrek genomen in het verbouwde kantoor aan De Overtuin 6 in Velp. En vanaf 10 oktober biedt het servicecentrum van de gemeente Rheden ook haar dienstverlening aan vanuit deze locatie. Voorheen was het servicecentrum gevestigd op Den Heuvel 32.

Goede dienstverlening

Het totale kantoor van de Rabobank is afgelopen maanden zodanig verbouwd dat beide organisaties gebruik kunnen maken van het pand. Het is een mooi eindresultaat van een gezamenlijk traject. Inwoners van Velp en omgeving kunnen vanaf 10 oktober zowel voor bankzaken als hun gemeentezaken terecht in één kantoor. Beide organisaties zijn blij dat door deze samenwerking het niveau van dienstverlening hoog blijft.

Afspraak inplannen

Vanaf maandag 10 oktober gaat de gemeente ’s middags werken op afspraak. Dat betekent dat inwoners 24/7 afspraken kunnen inplannen via www.rheden.nl of telefonisch gedurende de openingstijden via het algemene nummer van de gemeente (026) 49 76 911. Met een afspraak is de wachttijd kort en de dienstverlening efficiënt. In de ochtend kunnen inwoners het servicecentrum binnenlopen zonder afspraak.

Inwoners zijn van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.

Petra van Wingerden:

“Deze publiek private samenwerking is zeker uniek te noemen in onze regio en levert voor beide partijen een win-win situatie op als het gaat om dienstverlening en veiligheid” aldus een enthousiaste burgemeester Petra van Wingerden-Boers.

Jan Ummenthum:

“Rabobank gelooft erin dat je samen sterker staat. Deze samenwerking is daar een mooi voorbeeld van”. Hij is zeer te spreken over dit initiatief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen