Gelderse Bluesband Stranger In Town in Café de Tapperij in Dieren

Foto: Bluesband Stranger in Town

DIEREN – Gelderse Bluesband Stranger In Town komt op vrijdag 7 oktober voor een optreden naar Café de Tapperij in Dieren, de toegang is gratis.

Zinderende muziek

Bluesband Stranger in Town zorgt voor zinderende muziek waarbij je ogen en vooral oren te kort komt. Een afwisselend en swingend repertoire van traditionele en moderne blues.Met veel improvisatie en variatie wisselen bekende en minder bekende nummers elkaar af waarbij rock- en soulinvloeden niet geschuwd worden.

Op 26 augustus was Stranger In Town te bewonderen als support act van niemand minder dan Otis Redding III in Luxor Arnhem.De 7-koppige band bestaat uit zanger Cees Hooymans, de gitaristen Vincent Waller Diemont en Edwin Waller Diemont, bassist Ivo Koers, toesenist Hugo Hoitink en drummer Eerde Kalsbeek. saxofoonist Mark Lenselink.

Blues voor ouderen…? Echt niet!

Blues voor ouderen….? Het is een misverstand waarmee Stranger in Town voor eens en altijd afrekent. Zes talentvolle muzikanten, bruisend van jeugdige energie, maar met een ouderwetse passie voor de blues, gekruid met de beleving van het moment. De band maakt spannende muziek op het scherpst van de snaren.Een avondje Stranger in Town is een rondje langs de hoogtepunten van de bluesgeschiedenis. De bluesliefhebber zal er zijn platenkast in herkennen.

Kijk voor meer informatie op:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen