KV Diderna/Visser Sloopwerken ‘Arbitrageproof’

DIEREN – Sinds dinsdag 18-10-2016 behoort KV Diderna/Visser Sloopwerken bij de eerste 50 korfbalverenigingen die de arbitrage-proof certificering hebben gekregen van het KNKV.

KV Diderna/Visser Sloopwerken heeft hiervoor diverse aanpassingen gedaan binnen de vereniging om hiervoor in aanmerking te komen. Aanpassingen zoals onder andere een nieuwe vorm van het beleidsplan, alle spelers vanaf 15 jaar halen het spelregelbewijs en zowel de verenigings- als de KNKV scheidsrechters worden ontvangen en begeleid op een gastvrije manier. Na iets meer dan een jaar resulteren al deze veranderingen in de certificering arbitrageproof.

Arbitrageproof

Met de certificering ‘Arbitrageproof’ wil het KNKV haar verenigingen bewust maken en helpen in thema’s als (sociale) veiligheid, sportiviteit en respect, als onderdeel van het gedachtengoed Korfbal Zichtbaar Sportief. Samen met de verenigingen wil het KNKV zorgen voor een betere kennis van de spelregels, meer opgeleide scheidsrechters op alle niveaus en een proactieve verenigingsorganisatie.

Sportiviteit

De eerste stappen zijn gezet maar de Dierense korfbalvereniging zal zich blijven inzetten om zo de sportiviteit op het korfbalveld te verbeteren door bijvoorbeeld jaarlijks een spelregelavond te blijven organiseren met vrije inloop. Hierdoor hebben niet alleen leden mogelijkheden om op de hoogte te blijven van de laatste spelregels maar ook andere geïnteresseerden.

Kijk voor meer informatie over de korfbalvereniging op: http://www.diderna.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

kolonieweg-18-10-16-013

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen