Theater aan huis Rondom het spoor in Velp

Foto: Theater aan huis

VELP – ‘Theater aan huis’ is een kleinschalig theaterinitiatief in Velp dat dit jaar voor de 3e keer wordt georganiseerd en routiniers en jong aanstormend regietalent de kans biedt om theater te maken op ongebruikelijke locaties.

In 5 korte voorstellingen, op 5 verschillende locaties vertellen 5 regisseurs een verhaal waarbij de persoonlijke opvatting over toneel maken, de voorkeur voor genres en stijlen en de locatie uitgangspunt is. Het leven op de staart getrapt in 100 intense minuten.

DEUREN

Er klinkt niet te plaatsen muziek. Verbazing, verwachting, verstilling waar vandaan? Welk instrument? Wat achter die deur? Verklanking, verbeelding, vertoning hoe leuk? Hoe mooi? Hoe zo? Vergenoegen, vermakelijk, verheuging, lees een boek, luister muziek, kijk kunst, doe een deur open.
Regie: Hans Assink. Spel: Frank van Deelen, Frank Spaen, Frans Kamsteeg, Michiel van der Steen, Minno Wagenaar.

LOVE SONG

Geen ode aan het liefdeslied.
Regie: Janet Schreurs. Spel: Arielle Zandstra, Celine Kleijwegt en Marijn Bijsterveld.

ONVROUW

Een tekst van Jibbe Willems.Wat op de grond ligt is smerig. Misschien ligt het er nog niet zo lang. Je weet nooit waar het geweest is.
Regie: Annemiek Verhoeven. Spel: Els Ausema, Hennie Bastemeijer, Ali van Dijk, Ine Wiebenga, Ester van der Zouw.

WAT ER OVERBLIJFT

Het verschil tussen gisteren en vandaag is één dag. Dat had net zo goed een jaar kunnen zijn. Hier gebeurt niets, alles blijft hetzelfde.
Regie: Koen van Hensbergen. Spel: Aad Witteveen & Johan Kersjes.

WACHTEN

Twee jaar in een mensenleven. Wachten. Op de ware liefde, het ultieme geluk, de prins op het witte paard, de dood of op Godot. Of gewoon op de bus, een afspraak, voor de kassa. Wat voor wachter bent u?
Regie: Walter Jansen. Spel: Chris van der Laan, Guido Konings, Peter van Laatum.

Productie: Walter Jansen, Stef de Wit. Met dank aan de bewoners, huiseigenaren en beheerders.

Data: 3 / 4 / 5 / 6 november 2016. Aanvang: 19.30 uur. Entree:  €10.– Verzamelen en start: 19.15 uur plein voor de kerk in de Emmastraat.

Reserveren is noodzakelijk en dat kan bij Boekhandel Jansen & de Feijter – Emmastraat 6 Velp / [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen