Computercursus in Buurthuis De Poort Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Vanaf heden kunt u op donderdagavond tussen 20.00 uur tot 21.30 uur iedere twee weken (oneven weken) deelnemen aan een computercursus. Onder begeleiding van één van de vrijwilligers leert u werken met (uw eigen) laptop, telefoon, tablet of computer.

De vrijwilliger stelt een programma samen dat aansluit op de vragen en problemen van de deelnemers. Onderwerpen die aan bod kunnen komen, zijn bijvoorbeeld: e-mailen, foto’s bewerken, veilig internetten, werken met apps of werken met Word.

U kunt uw eigen telefoon, laptop of tablet meenemen, zodat u direct ook goed leert werken met uw eigen spullen. Er is ook een laptop aanwezig.

U kunt zich nog aanmelden en voor slechts €1,50 per maand kunt aan deze activiteit deelnemen. Neemt u ook eens een kijkje op Facebookpagina https://www.facebook.com/buurthuisdepoort/ of de website http://www.buurthuisdepoort.nl/ voor deze of andere activiteiten.

De cursus wordt gehouden in de vergaderruimte van Buurthuis De Poort, Heeckerensstraat 201 – 6882 DA Velp. Meer informatie bij de beheerder: Marten Zweers (026 – 848 18 07)

Buurthuis De Poort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen