Afronding werkzaamheden Kastanjelaan en Pieperslaan Ellecom

ELLECOM – Op vrijdag 2 december werden door wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden en de heer Pelders van de bewonerscommissie de laatste 2 bomen geplant na de herinrichtingswerkzaamheden aan de Pieperslaan en de Kastanjelaan in Ellecom.

Nadat om 14.00 uur de bewoners van de Kastanjelaan en de Pieperslaan zich verzameld hadden op het dorpsplein, werden zij hartelijk welkom geheten. Wethouder Ronald Haverkamp bedankte de bewoners voor hun medewerking en geduld tijdens de werkzaamheden en hoopt dat iedereen tevreden is met het resultaat. Er moet nog een stukje bestrating afgemaakt worden in de Kastanjelaan, maar dat is door de weersomstandigheden net niet afgekomen.

Samenwerking

De heer Pelders, voorzitter van de klankbordgroep van de bewoners gaf de gemeente en de uitvoerder een pluim voor de goede samenwerking met de bewoners, als er iets was waar men tegen aan liep werd dat zo snel mogelijk en in overleg verholpen. De aannemer bedankte in zijn toespraak ook alle betrokkenen.

Van Kastanjelaan naar Kastanjesweg

Hierna werd iedereen gevraagd zich naar de Kastanjelaan te begeven om daar de laatste Lindeboom te plaatsen, nadat de wethouder met de heer Pelders en de uitvoerder de boom hadden vastgezet met zand werd bij wijze van grap nog een bord onthuld door de heer Pelders “van Kastanjelaan naar Kastanjesweg”,

Na een lachend applaus begaf iedereen zich naar de Pieperslaan, daar werd de laatste boomhazelaar geplant. Nadat ook deze geplant was werd iedereen uitgenodigd voor een hapje en drankje op het dorpsplein, en kon er nog even gezellig worden nagepraat.

In de Kastanjelaan zijn 27 Lindes geplant, deze zijn al behoorlijk groot, dit geeft direct het idee van een mooie laan, zoals het was.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kastanjesweg

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen