Stemmen vanaf 6 december voor de mooiste kerstetalage van Velp

Foto: De Velpsche Courant

VELP – Vanaf 6 december kunnen alle inwoners van gemeente Rheden en omstreken stemmen op de mooiste kerstetalage van Velp. Op de Facebookpaginá’s van De Velpsche Courant, BIZ Centrum Velp en rheden.nieuws.nl zullen de komende tijd regelmatig foto’s gepost worden van winkeletalages die speciaal voor de kerst ingericht zijn. Stem mee op de mooiste etalage!

Stemmen kan in het onderstaande formulier, dit is vanaf 6 december beschikbaar om te stemmen.

In 2016 hebben drie partijen de handen in een geslagen, Biz Centrum Velp, rheden.nieuws.nl en De Velpsche Courant, en van de spontane actie een echte kerstwedstrijd gemaakt. Drie ondernemers kunnen een prijs winnen voor de fraaiste kerstetalage van Velp in 2016.

Het gaat natuurlijk vooral om de eer, maar ook het stemmende publiek kan iets winnen, de 300ste stemmer krijgt ook een prijs!

Stemmen

Rheden.nieuws.nl heeft speciaal een stemformulier in het leven geroepen om de hopelijk vele stemmers te tellen. Iedere stemmer kan maar één keer stemmen op zijn of haar favoriete etalage. Stemmen kan vanaf 6 december tot en met 22 december, hierna zullen de stemmen geteld worden. Op zaterdag 24 december zullen de winnaars bekend gemaakt worden en is de feestelijke prijsuitreiking, natuurlijk bij de ondernemers van de fraaiste kerstetalages zelf. Ook wordt dan de naam van de winnaar van de 300-ste stem bekend gemaakt.

Foto’s

De kerstetalagefotografen zullen regelmatig op pad gaan om etalageplaatjes te schieten. Elke ondernemer in Velp (ook buiten het centrum) met een kerstetalage zal in een avond bezocht worden en kan een foto van de etalage op de https://www.facebook.com/velpsche.courant verwachten. Stemmers kunnen hier hun keuze maken alvorens vanaf 6 december te stemmen op rheden.nieuws.nl. De “etalageberichten” zullen ook gedeeld worden op de Facebookpagina’s van rheden.nieuws.nl en BIZ Centrum Velp.

Voorwaarde is dat de etalage goed belicht is om te kunnen fotograferen en een duidelijke kerstsfeeruitstraling heeft.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen