Dans Met Je Hart in Kastanjelaan13 Velp

Foto: @sfoto.sjemi

VELP – Dit jaar slaan verschillende dansgroepen en andere acts alweer voor de 5e keer op rij, hun handen ineen om geld op te halen voor 3FM Serious Request bij Dans Met Je Hart in Kastanjelaan13 te Velp

Met dans-acts, de Belgische sing- en songwriter Stoomboot, een dans met je hart-veiling en veel publiek gaat de organisatie proberen een recordbedrag op te halen! Help je mee? Kom dan ook op 18 december om 15.00 uur bij Kastanjelaan 13 te Velp.

Ben je verhinderd? Geen nood! Doneren kan ook via: http://www.kominactie.3fm.nl/dans-met-je-hart

Dans Met Je Hart

3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen zij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen. Al het geld dat 3FM via alle acties in Nederland verzamelt, gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis.

3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor slachtoffers van de stille killer: longontsteking.

Longontsteking

De stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist! Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Een longontsteking is erg gevaarlijk, maar hoeft niet dodelijk te zijn. Met de juiste middelen en kennis is longontsteking eenvoudig te voorkomen en te behandelen.

Dans Met Je Hart

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen