€2140 voor Stichting KWAME van Lieke Derksen

Foto: Lieke Derksen

VELP – Lieke maakt engeltjes en verkoopt die, de opbrengst gaat naar de Stichting KWAME die zich inzet voor betere leefomstandigheden in Ghana.

Lieke Derksen uit Elst werkt bij de leukste cadeauwinkel ‘Het Hart van Velp’, een zorgbedrijf in Velp. In haar vrije tijd heeft ze meer dan 800 engeltjes gemaakt van klei en verkocht. De opbrengst gaat naar Stichting Kwame. De engeltjes zijn het hele land door gegaan.

Stichting KWAME zet zich al jaren in voor Ghana. Ze zet projecten op die gericht zijn op verbetering van de leefomstandigheden, onderwijs, gezondheid en arbeid. Ze zorgt ervoor dat kinderen naar school kunnen gaan, en hebben al een aantal schooltjes ondersteund met aanpassingen aan het gebouw en zorgt voor meubilair en lesmateriaal.

Op 4 januari 2017 kreeg Stichting KWAME van Lieke een cheque overhandigd met een enorm bedrag: €2140. De mensen van Stichting KWAME waren sprakeloos, ontroerd en zó ontzettend blij met deze actie van Lieke. In oktober hebben ze e al €200 gekregen van Lieke en nu deze grote verrassing. En Lieke is nog lang niet klaar met acties voor de stichting!

Kijk voor meer informatie over de stichting op: http://www.stichting-kwame.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen