De Jutbergtrail is dit jaar uitdagender dan ooit!

Foto: Peter de Waard, rheden.nieuws.nl

DIEREN/LAAG-SOEREN – Zaterdag 18 februari is het zover, dan organiseert AV-Gelre de Jutbergtrail. De Jutbergtrail geldt als een van de mooiste en uitdagendste hardlooptrails van Nederland. Volgens Wim de Jonge van Runners World zelfs als de mooiste van de wereld!

7,5 15,2 21,1 en zelfs 30,4 kilometer

De organisatie heeft een parcours uitgezet door de heuvelachtige bossen van Nationaal Park “De Veluwezoom”. Waan je even in het buitenland door te lopen over bijzondere paden en lanen inclusief een aantal pittige beklimmingen en mooie afdalingen. Er zijn verschillende afstanden uitgezet zodat elke loper aan zijn of haar trekken komt: 7,5 15,2 21,1 en zelfs 30,4 kilometer.

Vooraf inschrijven kan tot 12 februari

De Jutbergtrail start op de atletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. De lopers voor de 30,4 km en 21,1 km starten om 10.30 uur. Om 11.15 uur starten de 15,2 km en de 7,5 km. Vooraf inschrijven kan tot 12 februari, ter plekke inschrijven kan tot een half uur voor de start.

De trail start op de atletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren. Na afloop staat er voor alle deelnemers een kop soep klaar!

Meer informatie over de Jutbergtrail en de mogelijkheid tot voorinschrijven kun je vinden op www.gelrejutbergtrail.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen