Veel schaatspret op ijsbaan in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – We hebben er 4 jaar op moeten wachten maar het was het wachten waard. Zondag 22 januari ging de schaatsbaan van Laag-Soeren om 14:00 uur open voor publiek. Om iets over 15:00 uur hadden bij de ingang van de ijsbaan al meer dan 350 bezoekers de ingang gepasseerd. “Het is nog nooit zo druk geweest voor een middag”, werd er gezegd.

Mensen kwamen uit omliggende dorpen en een aantal uit Arnhem en Zutphen en Apeldoorn.

Niet alleen voor de volwassen fanatieke schaatsers was er plek op het ijs maar ook voor de kinderen, zij konden zich in het midden van de ijsbaan met stoeltje en sleeën goed vermaken. Sommige jonge kinderen stonden voor het eerst op hun schaatsen en moesten dan toch wel even goed oefenen voor dat ze het onder de knie hadden.

Op dit moment is de ijsvereniging in Laag-Soeren de enige ijsbaan in de omgeving die open is. Het ijs wordt door de vereniging gecontroleerd op dikke en is dus veilig bevonden om er op te mogen schaatsen. De ijsbaan is open van 14:00 uur tot 17:00 uur en van 19:00 uur tot 22:00 uur, zolang het s’nachts blijft vriezen zal de ijsbaan in Laag-Soeren open zijn.

Entree: €1,50 kinderen, €2,50 volwassen 8 euro voor abonnement per jaar voor een gezin.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website www.ijsvereniging-laagsoeren.nl of de Facebookpagina ook zijn ze telefonische bereikbaar: 06-17030813 op dit nummer krijg je tevens te horen of de ijsbaan open is of niet.

Wilt u toch schaatsen op het kanaal of een vijver dan wil de ijsvereniging u er wel op wijzen dat het op eigen risico is.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen