Rheejes Vermaeck weer een groot succes!

RHEDEN – Zondagmiddag gaf Cv. “De Heiknüüters” de aftrap voor carnaval 2017 met een spetterend “Rheejes Vermaeck” in een overvolle zaal van Feestburcht “Ons Huis”.

Toen de zaal openging was deze in een zeer korte tijd gevuld met enthousiaste ouderen die een heerlijke middag wilden beleven. Eénmaal aan de koffie met wat lekkers gezeten en de binnenkomst van de vereniging onder aanvoering van ”Prins René de 1e en Prinses Yvonne“ kon het “Knüüterlied” worden ingezet en het programma beginnen.

De “Madeliefjes” deden de aftrap en met hun vertederende optreden werden ze gelijk in de harten van het publiek opgenomen. Ook “De Heidebluumkes” lieten zich weer van hun beste kant zien met hun optredens. Na diverse acts door eigen mensen uit alle geledingen van de vereniging was het tijd voor de pauze.

Na bij aanvang al verrast te zijn met een gratis kopje koffie, aangeboden door Partycentrum “Ons Huis”, en wat lekkers erbij aangeboden door het Prinsenpaar, werden ze nu verrast met een cadeautje van Prins René de 1e en Prinses Yvonne. Daarbij werd nog een gratis consumptie aangeboden door de vereniging en de middag was (bijna) compleet.

Na de pauze werd het programma voortgezet met leuke optredens. Zonder anderen te kort te doen mag zeker de act ”Het slaat nergens op” genoemd worden. Meer dan geweldig deze “drumsolo” zonder drumstel en stokken! Traditiegetrouw natuurlijk ook weer een optreden van de poetsdames van “Niet lullen maar poetsen”. Op een heerlijke manier werden op ludieke wijze weer een aantal dorpsgenoten op de hak genomen en werd de Rhejese problematiek door de dames besproken, kortom genoeg om te lachen en na te praten.

Na de afsluiting met het “Knüüterlied” bleef men nog gezellig bijeen en kwamen de voetjes nog even van de vloer.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Ridderslag

Zaterdag 18 februari 2017 om 15.30 uur zal José Schutten bij de Rhedense Leeuw door Kees Staats tot 37e Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw worden geslagen. Uw aanwezigheid daarbij wordt bijzonder op prijs gesteld. Na afloop is er in Partycentrum “Ons Huis” gelegenheid om de nieuwe Ridder te feliciteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen