Repair Café Velp

Foto: Repair Café Velp

VELP – Zaterdag 25 februari organiseert Buurthuis de Poort weer Repair Cafés. U bent van harte welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur. Om 15.45 uur wordt de laatste reparatie aangenomen, want er moet natuurlijk voldoende tijd zijn om te repareren.

Alles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk. U kunt het overlaten aan één van de deskundige vrijwilligers of onder hun begeleiding zelf uw reparatie uitvoeren.

In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen er geen magnetrons en televisies gerepareerd worden. Mocht u met een van deze apparaten bij het buurthuis aankomen, dan moet u helaas weer terug naar huis.

Reparaties zijn gratis en u kunt geheel naar eigen inzicht een vrijwillige bijdrage in de “spaarpot” doen. Van deze vrijwillige bijdragen kan de organisatie later weer nieuwe gereedschappen of materialen aanschaffen. Uiteraard betaalt u wel zelf voor de eventuele materialen die nodig zijn om uw apparaat te kunnen repareren.

Door met uw defecte apparaten naar het Repair Café te komen bespaart u kosten voor een nieuw apparaat en helpt u de afvalberg te verkleinen. Reden genoeg om zaterdag 25 februari bij Buurthuis De Poort langs te komen voor een reparatie! De organisatie hoopt u dan te mogen verwelkomen.

Vorige keer, in januari, was het Repair Café Velp een groot succes. Ze hebben toen 25 reparaties mogen verrichten en hebben zodoende veel mensen blij kunnen maken met een gerepareerd apparaat of kledingstuk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen