Geslaagd Themacafé in Stenfert

DIEREN – Op 24 maart was er een gezellige gourmet-avond geregeld door Buurtvereniging Stenfert in Pand 31 te Dieren. De vrijwilligers waren al om 16:30 uur in het pand om alles voor te bereiden; apparatuur, vlees, rauwkost, sausjes en om de tafels gezellig aankleden en klaar te maken voor de gasten.

Om 19:15 uur kwamen de eerste gasten bezoekers, iedereen kreeg een drankje en er kon begonnen worden aan het gourmetten. Er waren 14 gasten, iedereen vond het gezellig en heeft lekker gegeten, wel zelf alles klaar gemaakt natuurlijk. Deze avonden zal de vereniging vaker gaan organiseren, zo leren bewoners van Dieren elkaar nog veel beter kennen en een hele goede verbintenis met andere krijgen.

Volgende avond is op 24 maart

De kok Annie gaat dan een workshop geven ‘samen koken met Annie’. De bedoeling is dan om met alle bewoners die zich hebben opgegeven alles samen klaar te maken. Bijvoorbeeld samen soep maken, snijden, aardappels schillen, vlees bewerken en een dessert maken.

Nieuwsgierig naar wat Buurtvereniging Stenfert gaat doen, ga gewoon kijken. U kunt zich opgeven via de mail: [email protected]. De kosten zijn: €2,50, drankjes tegen kleine vergoeding. Het vrijdagavond Themacafé op 24 maart begint om 19:30 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen