Koninklijke Onderscheiding voor Martin de Vries

RHEDEN – ‘Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd de heer Martin de Vries in Rheden te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau’.

Burgemeester mevrouw Petra van Wingerden reikte op maandag 20 maart 2017, de versierselen uit die horen bij deze Koninklijke onderscheiding. De uitreiking vond plaats in het clubgebouw van de muziekvereniging March & Showband aan de IJsselsingel 17 in Rheden.

March & Showband Rheden

De heer Martin de Vries heeft zich bijna 50 jaar intensief ingezet voor de March & Showband Rheden in de functie van vrijwilliger, bestuurslid en voorzitter. Hij heeft sponsoracties georganiseerd en een belangrijke bijdrage geleverd aan het beleid van de vereniging. De heer De Vries speelt een actieve rol in de voorbereidingen voor de deelname aan het wereldmuziekconcours te Kerkrade in 2017.

Team PA Alpe d’Huzes

Daarnaast is de heer De Vries de oprichter van Team PA, dat jaarlijks de Alpe d’Huzes beklimt. Hij werft deelnemers, organiseert trainingen en doet aan fondswerving. Als medeoprichter van de Stichting Posbank 6×6 zet hij zich in voor verbreding en ontwikkeling van dit evenement. De opbrengst komt ten goede aan Alpe d’Huzes en het KWF.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen