Het Canzonet kamerkoor in de Nicolaas- of Dorpskerk van Ellecom

Foto: Canzonet Kamerkoor Dieren

ELLECOM – Op zondagmiddag 7 mei 2017 wordt in de sfeervolle middeleeuwse Nicolaas- of Dorpskerk van Ellecom om 15.30 uur een concert verzorgd door het Canzonet kamerkoor.

Aanvang 15.30 uur. De kerk is vanaf 15.00 geopend. Entreekosten € 7,50 per persoon. Na afloop is er gelegenheid na te praten.

Canzonet uit Dieren is een kamerkoor van ongeveer 20 leden dat optredens verzorgd onder leiding van Dineke de Roo. Canzonet wordt begeleid door twee enthousiaste vioolspelers, Cornelie Wannee en Pete Brennan. Zij begeleiden het koor met vrolijke klanken en verzorgen het intermezzo met vrolijke Ierse en Schotse muziek. Het koor zingt een breed repertoire uit verschillende stijlperiodes.

De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom die het concert organiseert, stelt zich ten doel bij te dragen aan de instandhouding van deze eeuwenoude, monumentale kerk. Door de unieke ligging op de overgang van de Veluwezoom naar de uiterwaarden van de IJssel, door het sfeervolle interieur en de goede akoestiek leent deze kerk zich uitstekend voor concerten en dergelijke.

Meer informatie over concerten van de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom is te vinden op http://www.stbehouddorpskerk.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen