Getuigen gezocht overval COOP Velp

VELP – Twee onbekende mannen hebben vanochtend vroeg de COOP supermarkt aan het Churchillplein in Velp overvallen. Een supermarktmedewerker is daarbij lichtgewond geraakt.

De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren.
Het slachtoffer stond rond 06.45 uur bij de zaak om te openen toen hij door twee mannen werd belaagd en gedwongen werd naar binnen te gaan. Na een schermutseling, waarbij het slachtoffer een hoofdwond opliep, wisten de overvallers er met geld vandoor te gaan.
Getint uiterlijk
Volgens het slachtoffer ging het om twee jonge mannen met een getint uiterlijk, beiden waren in het donker gekleed. De daders waren na de overval te voet weggevlucht richting Meerkoetstraat, daar verdwenen ze uit het zicht. 
Getuigen gezocht!!
Getuigen, die iets van de overval hebben gezien of gehoord of die andere informatie hebben die kan leiden tot oplossing van de zaak worden gevraagd te bellen met de politie. 
De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het meldingsformulier op www.politie.nl  Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen