Man aangehouden met grote hoeveelheid drugs

VELP – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 23 november een 28-jarige man uit Velp aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. In zijn woning werd daarnaast nog een grote hoeveelheid aan verschillende pillen en poeders, vermoedelijk ook drugs, aangetroffen.

Surveillerende agenten controleerden rond 00.30 uur op de President Kennedylaan bij een routinecontrole een geparkeerde auto. De APK van de auto bleek verlopen waarop de twee inzittenden werden aangesproken.
XTC
Toen de 28-jarige bestuurder zijn rijbewijs pakte, zagen agenten dat hij meerdere pillen bij zich had. De bestuurder verklaarde dat het XTC pillen betrof. Daarnaast werd een flinke hoeveelheid aan cashgeld bij de man aangetroffen. Hij werd hierop aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. Bij de bijrijder werd niets aangetroffen.
Drugs in woning
In zijn woning werd verder onderzoek ingesteld waarbij agenten nog meer drugs, waaronder verschillende soorten pillen en verschillende poeders in wikkels en gripzakjes, aantroffen.
De aangetroffen goederen zijn door de politie in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen