Eigenaren gezocht van sieraden i.v.m. diverse diefstallen bij babbeltrucs

REGIO – De politie hield dinsdag 11 november twee mannen van 51 en 37 jaar uit Arnhem aan. De twee worden verdacht van diefstal en oplichting door het toepassen van een reeks babbeltrucs door heel het land.

De twee waren in ieder geval actief vanaf mei 2014 tot op heden. Mogelijk zijn de twee afgelopen week nog actief geweest in Velp waar aan de Kennedylaan op woensdagmiddag 6 november om 14:00 uur een tweetal mannen zich voorgedaan heeft als rechercheurs en sieraden heeft ontvreemd.
De twee heren deden zich voor als voor als politieagenten en medewerkers van een gasbedrijf en kwamen zo diverse woningen binnen. Voor zover na te gaan werden er diverse woningen bezocht, in: Utrecht, Den Dungen, Elst, Drunen, Vught, Nijmegen, Gennep en Velp. Er zijn een aantal sieraden teruggevonden in de woningen van de verdachten. Deze sieraden zijn hier te zien in de hoop dat de eigenaren ze herkennen.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
Kijk voor eerdere publicaties op:
Herkent u deze sieraden? Heeft u een Tip over deze zaak, open dan het Tipformulier:
sieraden13
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen